Conceptul  LS Joy Gifts a fost realizat din dorința de a împǎrți zâmbete şi bucurii pe chipurile iubitorilor de cadouri, implicit celor ce doresc sǎ ofere aprecieri colorate, vesele şi utile persoanelor dragi, colegilor sau prietenilor.

Suntem un cuplu tânǎr ce defineşte  ARTA de a dǎrui prin intermediul cadourilor diversificate, de la tablouri pictate manual la desen (schițe/ creion), pachete corporate ori elemente office, set de sǎrbǎtori sau simple mulțumiri într-o  cutie.

Pasiunea pentru creativitate şi frumos s-a dezvoltat de la o vârstǎ fragedǎ, iar prezentul, prin conceptul LS Joy Gifts ne oferǎ posibilitatea de a fructifica şi dezvolta aceste valori.

Ȋncercǎm şi sperǎm sǎ reuşim a îndeplini cerințele zilelor noastre în materie de cadouri, la prețuri accesibile. Fie ca v-ați mutat în casǎ nouǎ sau renovați propria locuințǎ, o decorațiune şi o patǎ de culoare schimbǎ radical orice încǎpere/birou/perete. Obiectivul LS Joy gifts este de  a oferi memorii, funcționalitate, utilitate şi un vibe bun pe termen îndelungat.

slider